Το Κέντρο Εφαρμογων της Φαντασίας στη Ψυχοθεραπεία(phantasy.gr) σε συνεργασία με την ΕΨΥΔΡΑ(epsydra.gr) ανακοινώνουν την έναρξη νέου εκπαιδευτικού κύκλου στο Συμβολόδραμα. Το πρώτο από μια σειρά εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα ολοκληρώσουν τη θεωρητική κατάρτιση των ενδιαφερόμενων, θα λαβει χώρα στην Αθήνα στις 17-19 Σεπτεμβρίου του 2017. Η τιμή είναι 210 ευρώ για 20 ώρες.

Εισηγητής θα είναι ο Ludvík Běták PhD, ψυχοθεραπευτής Συμβολοδράματος και Γιουνγκιανός Ψυχαναλυτής(www.cskip.cz) και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με συνεκπαιδευτή και μεταφραστή τον ψυχοθεραπευτή Γιάννη Κεραμάρη PhD.

Μέρος στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί καθώς και άλλοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας με αποδεδειγμένη θεραπευτική εμπειρία. Φοιτητές γίνονται δεκτοί εφόσον υπάρχουν θέσεις.

Τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν, θα προγραμματιστούν κατόπιν συνεννόησης των μελών της ομάδας. Άλλωστε ένα από τα προσόντα της εκπαίδευσης, είναι η ευελιξία της αφού οργανώνεται σε εντατικά σεμινάρια και κάνει δυνατή τη παρακολούθηση σε άτομα που εργάζονται ή έρχονται από μακριά!

Για να δείτε τη δομή και φιλοσοφία της εκπαίδευσης πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανακατευθυνθείτε στο phanstasy.gr, στο τηλ. 213 032 4523(κ. Γριμάνη Κατερίνα) και στο email: training@innerself.gr